Budoucnost - Prcičky 8 - Reunion!

22.03.2011 19:54

V říjnu 2008 oznámilo studio Universal Pictures chystanou produkci pokračování světoznámého filmu American Pie s návazností na první díl! Média zabrousila i na veledůležitou otázku návratu původního hereckého obsazení a odpověď byla více než překvapivá. V dubnu 2010, bylo potvrzeno, že film bude. S Johnem Hurwitzem a Hayden Schlossbergem byla podepsána smlouva na scénář a režii.

Universal chtěl údajně začít s natáčením již v létě 2010 avšak pro nedotažené drobnosti v obsazení se smířil s časovým posunem.

Trhákem je, že nejpopulárnější postava celé série Seann William Scott alias Stifler projevil zájem zahrát si v připravovaném dílu! Další rybou chycenou v síti štábu je Thomas Ian Nicholas známí jako Kevin, který také vyjádřil souhlas na nabídku role. V červenci 2010 začal Hurwitz psát scénář.

 Dne 16. března 2011 bylo oznámeno, že pokračování s názvem REUNION( překlad: shledání, setkání)  započne natáčením již 24. května 2011!

Můžeme se tedy těšit na nejspíš již poslední díl, který doufejme svojí kvalitou a vtipem předčí všechny přechozí, nebo alespoň ty méně zdařilé!



 


TOPlist