Dwight Stifler (Steve Talley)

29.07.2009 09:29

Dwight Stifler

"Jsem zmítaný v moři koziček a moje koule se dřou o chodník!"

 

Legendární prarod Stiflerů

Klasik by podotkl, že není nad starého dobrého Steva alias Stifmeistra, ale Dwight dodává Prcičkám nový rozměr. V příbuzenském stavu je Dwight bratránek Erika, Steva a Matta Stiflera. Poprvé jsme ho na našich obrazovkách mohli vidět v pátém dílu AP Naked Mile, kde ztělesnil symbol Michiganské univerzity.

 

 

Nový sexsymbol?

Tvůrci do jeho postavy vložili sen každé druhé dívky, čímž si přitáhli i jejich pozornost. O jakém snu mluvím? Krásné svalnaté tělo, sexy postava a vzhled, zkušenosti, bezpochyby chu't experimentovat a především bujaré ego - party man. Už jste jistě pochopili, proč je Dwight nedílnou součástí AP Naked mile a Beta house.

 

Konec srandy, koule na správném místě

K jedné změně a to dost důležité přece jen došlo, narozdíl od předešlých Stiflerů není Dwight komickou vtipnou loutkou, ačkoliv vykazuje charakteristický znak připadající na rod Stiflerů, není nakloněný urážkám a vtípkům jako Steve a Matt (s vyjímkou těch co mají odpor proti spolku, především vůdci trpaslíků a šprtům) Je to muž, který má svoje hodnoty(ženy, pivo, sex, koule), stojí si pevně za nimi a dokáže za ně bojovat. Dwight je naplněn přesvědčením, na kterém si stojí a nehodlá se za něj omlouvat. On stvořil na Zemi drink, mejdan a sex, ideálně v tomhle pořadí.

 

Beta for live baby!

V obou dílech, Nahé míli a Spolku Beta se s ním můžeme potkat na koleji, která je nazvaná Beta House(Spolek Beta). Žije zde jako hlava Spolku Beta a je pokračovatelem legendárního rodu Stiflerů, který známe a milujeme. Vždy stál nad počátkem vzniku mnoha jeho částí a spolkového bratrstva. Na své univerzitě je považován za boha, všemi milovaný a oblíbený - mimo zakrslíka Rocka, jeho trpaslíků a šprtího spolku. Dwight umí dokázat všem, kdo je opravdovým králem univerzity(běh Nahá míle).

Dwight Stifler je nová éra Stiflerů a zaručeně dobrá!

 


TOPlist