Jim Levenstein (Jason Biggs)

22.07.2009 13:43

Jim Levenstein (Jason Biggs)

 "Kluci, jak vlastně chutná ta třetí meta?"

 

Smolař Jimbo

Je bezpochyby nejzajímavější hlavní postavou třídílné série, kde tvoří neodmyslitelný symbol American Pie.

Povahou velmi stydlivý a plachý. Smůla se mu lepí na paty a tak se v každém dílu ocitá v několika trapných situacích. Jeho cílem v prním díle je ztráta panictví. Jim se setká s Nadiou(ve filmu původem z Československa!), která nejen jeho zaujme svojí postavou a krásou. Když Nadia navštíví Jima a v jeho pokoji se začne uspokojovat, zdá se, že má o panictví postaráno, ale naopak. Přichází další trapas. Panictví přetrvává.  Toho se mu nakonec podaří zbavit s velice divnou dívkou, ale osudovou Michelle, která s ním tráví většinu času vyprávěním historek z hudebního tábora. 

 

Michelle vs Nadia

Jim se v pokračování Prciček (American Pie 2)snaží najít další lásku, jeho citlivost a neschopnost se zároveň prolínají a kladou mu překážky pod nohy. Přijíždí Nadia, která byla na cestách po USA. Jimův úkol je jediný, sehnat narychlo zkušenosti, kterými by Nadiu ohromil a neztrapnil se. Osud mu přihraje do cesty opět Michell, která mu ochotně nabídne výpomoc. Jim projde pořádnou zkoužkou a nadchází den D. Avšak nejásejte předčasně, krásná Nadia není pro Jima všechno, s omluvou a vysvětlením běží za Michelle se kterou stráví noc.

 

Jako teplej jablkovej koláč

Ve třetím díle se už z Jima stává opravdový chlap, ale trapasů se né a né zbavit. Jsou ještě ostudnější, neboť se stávají před rodiči Michell, kterou si Jim chce brát. V celém díle se snaží Jim získat jejich přízeň, musí tomu nemálo obětovat. Nakonec se vše obrátí k dobrému, proběhne skvělá svatba, kde nezůstane jediné oko suché. Jim zvládl nástup do skutečného života muže.

 

Ve čtvrtém díle AP Band Camp se pak z několika vět dozvídáme, že Jimova manželka Michelle je těhotná, v Nahé míli pak o Jimově výchově syna. Bude jeho příběh s trapasy pokračovat? Opustí Jima sexuální nezkušenost a změní se? Necháme se překvapit, co pro nás tvůrci filmu připraví v American pie Reunion!

 

Životopis a info:

en.wikipedia.org/wiki/Jason_Biggs

www.fdb.cz/lidi/69364-jason-biggs.html

Fotogalerie: Jim Levenstein (Jason Biggs)


TOPlist