*POZOR!* Prci, Prci, Prcičky se vrátí VE STARÉM kabátu! *

06.03.2010 14:06

Prci, Prci, Prcičky (American Pie) se vrátí ve starém kabátu!!!

...Čtete správně, nový skvost se chystají režiséři navléknout na veleúspěšnou šňůru prvních třech dílů! Poslední díly nepřinášely zrovna vytoužené ovoce a tak se konečně dočkáme návratu ke starým kořenům. Na co přesně se těšit? Comeback populárních sympaťáků Jasona Biggse (Jim), Chrise Kleina (Oz) a Thomasa Iana Nicholase (Kevin) nás nemůže nechat klidnými! Opravdu se nejedná o bulvární kachnu a máme tedy o důvod navíc, proč se radovat!

Zakousněte se dále..

 

 

Los Angelský deník Times přitáhl opravdový úlovek v podobě herce Seana Williama Scotta, který je nám všem známí z nezapomenutelné trilogie Prciček. V rozhovoru uvedl, že tvůrci trilogie rozhodně nemíní pověsit řemeslo na hřebík a po fiasku posledních dílů(nepocházejí z jejich dílny) se s chutí vrhnou na natáčení nového dílu! Scott nevyloučil, že by se tak mohl vrátit do role Steva Stiflera, vícemeně je návrat legendárního Stiflera jistý!

Studio Universal chce navázat na úspěch původní trilogie, která skončila svatbou hlavní postavy Jima Levensteina (Jason Biggs) s Michelle Flavertyovou (Alyson Hanniganová). Poté nabrala série sestupnou tendenci, poslední díly vycházely už jen na DVD. Jejich herecká, ale i dějová kvalita vzbudila bouři nespokojenosti a u některých diváků dokonce zanevření na celé American Pie.

Vždycky budu známý jako Stifler, toho se už asi nezbavím..

Co by měl přinést nový díl, který má úroveň série opět pozvednout a přilákat diváky do kin, zatím není jasné.

Herec Sean William Scott, který ve filmech ztvárnil postavu Steva Stiflera však nevyloučil, že by se do této postavy sexuálního maniaka mohl vrátit. "Se studiem jsem o tom mluvil a ta možnost tu je. Vždycky budu známý jako Stifler, toho se už asi nezbavím. Takže pokud to bude mít smysl a pobaví to lidi, tak proč ne," řekl serveru ComingSoon. Zároveň ani jeden z herců bohužel příliš nevyužil rozjetou kariéru, velkých rolí se po skončení úspěšné trilogie nedočkali.

 

 

 

 

Co nás tedy čeká necháme na tvůrcích.

Já pevně věřím, že si s tímto nelehkým úkolem bravůrně poradí a vrátí Prcičky tam, kam vždycky patřily, tedy do síně slávy!

Admin

 


TOPlist