Stiflerova máma (Jennifer Coolidge)

18.10.2009 17:04

 Paul Finch: Tak, vadilo by vám, kdybych řekl, že jste děsně sexy?
 Stiflerova máma: Pane Finchi, snažíte se mě svést?
 Paul Finch: Ano, snažím. 

 

 

 "Větší symbol nehledejte"

Její pověst ji předchází, stiflerova máma. Samozřejmě Steva Stiflera. Pro americké prcičky nenajdeme větší symbol. Jde o vyjímečnou a záhadnou ženu, která se vždy z čista jasna objeví, způsobí poprask v chlapeckých srdcích a stejně tak zmizí. Její role je krátká, zato ale nenahraditelná. Snad právě proto vybrali scénáristé i tajuplné jméno Janine.

 

 

 

 

Legendární MCBP

Pro nás všechny je nejslavnějším symbolem American Pie jako symbol čtyř písmen.

MILF=Mother(s) I('d) like to fuck, nebo spíše počeštěné MCBP= máma co bych píchal.

 

Tajemná Janine 

Zkušená bohatá vyzrálá a krásná žena je lákadlem pro řadu studentů z East Great Falls, ale je to právě intelektuální Paul Finch, který i přes své osobní nezdary s dívkami nakonec skóruje ve všech třech dílech právě s ženou svých snů. Z jejího života víme jen málo. Žije z peněz získaných po rozvodu, cestuje, pohrdá svým synem pro jeho vyvrhelské chování, má svou  tajnou slabost pro mladé zajíčky a jako náhradu svého života vyhledává intelektuální muže navoněné plnými peněženkami. 

 

V prcičkách, a to hned v prvním díle, se objevuje ještě její druhý mladší syn Matt Stifler, který se ve čtvrtém díle(Band camp) pokouší vyrovnat svému staršímu bráchovi, Stevovi.

 


TOPlist