Steve Stifler (Seann William Scott)

26.07.2009 11:22

 

"Hoši, co kdybyste zkusili najít ty svoje péra, odstranili ochraný obaly a použili je!"

 

Stifler, Stifmeister, Shitler nebo Steve?

 Na planetě Zemi, neexistuje snad živého tvora, který by o něm neslyšel, dokonce ani finčomrdi někde v kosmu ho znají. Pod touto přezdívkou si každý člověk musí vybavit někoho, kdo změnil svět většině z nás, teenagerů. Bez něho bysme nemohli snad nazývat Prcičky Prcičkami. Množství skvělých humorných hlášek, scének, ksichtů a jiných podobných hovadin, které tuhle postavu charakterizují, dodávají do American Pie to, co každý fanoušek hledá. Válení se v křečích na zemi a především nekonečné opakování zapamatovaných hlášek, které k filmům tohoto typu neodmyslitelně patří. 

 

Životem S. S.

 Může se zdá, že je v kolektivu star, ale jeho neustálé rejpání a utahování nebylo nikdy nikomu příjemné. Právě tohle dělá našeho Steva tím, čím je. Tvoří zápletky v každém dílu třídílné série, kde hraje důležitou né-li stěžejní roli. Se zbytkem přátel na tom není o moc lépe, většina z nich spíše ocení jeho aktivity v oblasti pořádných kaleb, kde u Stiflerů teče pivo proudem a nahé kočičky se nedají spočítat. Jeho vztah k ženám je pro všechny záhadou. Steve svojí povahou přitahuje docela slušnou šňůru slečinek, které mají chuť poznat jeho zkušenosti, kterých mimochodem nemá málo.

 

Bouřlivák nebo jen obroušený diamant?

 Jaký ale Steve doopravdy je? O tom se můžeme přesvědčit na svatbě, v třetím díle AP Wedding, kde se ke konci projeví jeho "nenormální" povaha kluka, kterému nezáleží jenom na sobě. Je skutečně Stifler Stifmeisterem, nebo se za touhle maskou schovává citlivý kluk, obroušený životem? Ať už na něj působila jeho matka, nebo touha po rychlé dospělosti, Stifmeister zůstává hlavním symbolem AP a navždy zůstane!

 

 


TOPlist