AKTUALIZACE***DĚJ***AMERICAN PIE 7 BOOK OF LOVE

28.07.2009 14:22

DĚJ AP 7 BOOK OF LOVE

Přesně jak jsem sliboval.. přicházím s rychlou zprávou!

Dalo mi to nemálo práce, ale nakonec jsem se propletl přes tuny textů a objevil co jsem hledal! A jenom VY si můžete, jako jediní na českém internetu přečíst děj připravovaných AP7 BOOK OF LOVE, které mají premiéru(v USA) v řijnu tohotO roku.

DĚJ:

Celý nový husarský kousek American Pie je více založen na vyvádění v sexu, žhavých ženách a upřímně je to více než kdy předtím nepotlačovaná komedie. Rob, Nathan a Lube jsou tři přátelé a navštěvují Great Falls High(střední škola). Jsou odhodláni uspět v jejich mužské misi a skorovat(přijít o panictví) s dívkami jejich snů. Poté co provedou některé obdivuhodné a zajímavé pokusy, s méně úspěšnými výsledky, náhodně objeví ve školní knihovně legendárního průvodce svádění dívek. Tím se ukazuje málokdy viděná, často vyhledávaná příručka o tajný sexuálních úspěších a radách, navždycky zavřená a schovaná po pedchozích generacích. Ale několik chybějících stránek vede k poutavým překvapením pro každého..včetně naší trojky..;) 

 

To je zatím vše. Máme se každopádně na co těšit a jak se zdá, tak tvůrci vsadili na velký úspěch prvního dílu, o kterém si můžete přečíst v sekci JEDNOTLIVÉ DÍLY.

 

 


TOPlist